Cracovia Marathon 42.2 km


Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

In het voorjaar van 2019 wordt de 123ste editie van de Krakau Marathon (Cracovia Marathon) gehouden. Met haar motto ‘door de geschiedenis’ heeft deze marathon één van de mooiste parcours in Europa. De route brengt u namelijk langs vele historische monumenten in Krakau. De route loopt over voornamelijke vlakken gebieden, een ideale gelegenheid om uw persoonlijke tijd te verbeteren! Krakau is daarnaast verkozen tot beste stad voor een stedentrip. Combineer uw deelname aan de marathon dus met een paar dagen er tussen uit en verken het werelderfgoed Krakau!

Inschrijving Krakau Marathon
Loopreizen.nl biedt een arrangement aan met een retourvlucht van Brussel - Krakau  3 overnachtingen in het hotel Classic (***), dagelijks ontbijt arrangement en een gegarandeerd startbewijs voor de marathon. Alles wordt uitstekend geregeld, zodat u tijdens uw verblijf kunt relaxen en zich 100% kan focussen op de marathon. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden om als supporter mee te reizen. Zo kan iedereen deel uitmaken van deze spectaculaire ervaring.

DATUM 2019 NOG NIET DEFINITIEF!

Arrangement Details

Vluchten vanuit Nederland zijn ook mogelijk. Prijs op aanvraag.

Programmaoverzicht
Meer of minder dagen is optioneel.

Dag 1: Vrijdag 19 april 2019
Vlucht Brussel-Krakau met SN Brussel (11:05-13:00) en op eigen gelegenheid naar hotel Classic (***).
De avond is nog jong, dus die kunt u naar eigen mening invullen. Krakau zit propvol restaurants en cafés dus u heeft genoeg keuzes.

Dag 2: Zaterdag 20 april 2019
De dag voor de marathon. U dient vandaag op eigen gelegenheid uw startbewijs op te halen. De rest van de dag bent u vrij om de stad verder te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het Auschwitz-Birkenau Museum, Old Town, het museum Lost Souls Alley of één van de vele historische monumenten. Een dag voor de marathon zal er nog een pasta-party zijn tijdens de expo.

Dag 3: Zondag 21 april 2019
De dag van de marathon! Om 10.00 zal het startschot klinken. U heeft 6 uur om de finish over te komen, maar doordat dit parcour relatief vlak is, is het een uitstekende gelegenheid om uw persoonlijke tijd te verbeteren.

Dag 4: Maandag 22 april 2019
De dag na de marathon. Vandaag kunt u invullen naar eigen mening. Rust lekker uit of bezoek bijvoorbeeld de Grote Markt Rynek Glowny, The Ghetto Heroes Square, Kerk van St. Peter en St. Paul of het Bosak gebouw. U dient op eigen gelegenheid naar de luchthaven te gaan voor de terugvlucht Krakau--Brussel (13:35-15:30)

Heeft u de Krakau Marathon al eens gelopen en wilt u graag deze ervaring met ons en alle andere lopers delen? Neem dan gerust contact met ons op. Het meest pakkende ervaringsverhaal krijgt korting op zijn of haar volgende loopreis.

Warming up

Prijs

Prijs per supporter: voor nu op aanvraag
Prijs per deelnemer: voor nu op aanvraag

Wat is er incl / excl in het arrangement?

Inclusief:
* Retourvlucht Brussel-Krakau v.v. met SN Brussels
* Alle luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen
* 23 kg ruimbagage
* 3 overnachtingen in hotel Classic (***)
* Dagelijks ontbijtbuffet
* Startbewijs voor de marathon (bij deelnemer)

Exclusief:
* Verzekeringen
* Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds

Evenement details

Startdatum 21 april 2019
Starttijd 00:00:09
Start Main Square
Finish Main Square
Tijdslimiet 00:00:06
Highlights Lopen door de prachtige oude stad van Krakau
Weersomstandigheden Mild, rond de 15 graden
Verzorging Om de 5 km diverse posten met energy drinks, water, fruit etc
Marathon-expo In het Wisla Krakau Stadion Reymonta 22 Street

Verblijf

  • Cracovia Marathon accomodatie foto 1
    • Cracovia Marathon accomodatie foto 1 groot
  • Cracovia Marathon accomodatie foto 2
    • Cracovia Marathon accomodatie foto 2 groot
  • Cracovia Marathon accomodatie foto 3
    • Cracovia Marathon accomodatie foto 3 groot

Hotel Classic (***)

Classic Hotel bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de Grote Markt van Krakau en dicht bij het park Planty. Er zijn royale kamers met airconditioning, gratis vast internet en een satelliet-tv. 's Ochtends kunt u in het restaurant van het hotel een gevarieerd ontbijtbuffet genieten. Verder is het restaurant gespecialiseerd in Poolse gerechten. In de bar kunt u een drankje bestellen. Alle kamers van Classic zijn licht en u vindt er een klassieke inrichting. Elke kamer heeft een werkruimte en een moderne badkamer met een haardroger. De receptie van Classic Hotel is 24 uur per dag geopend. Hier kunt u terecht voor advies of voor entreebewijzen van bezienswaardigheden in de stad. Dit hotel biedt ook een bagagedepot. Classic Hotel ligt op slechts 800 meter afstand van het mooie, koninklijke kasteel Wawel. Het treinstation Krakow Glowny bereikt u vanaf het hotel te voet in slechts 10 minuten. Start en finish liggen op 5 minuten loopafstand.

Hey!

Let op!

De inschrijving sluit op 21 maart 2019