Dubai 10 km 10 km

Dubai Marathon

Arrangement inclusief gegarandeerd startbewijs

De sjeiks in deze metropool willen het beste van het beste. Nadat de organisatie van de London Marathon is gevraagd om dit evenement onder de loep te nemen schaart de Dubai Marathon en 10 km zich nu bij de top van de wereld. In Dubai is er bovendien ongelofelijk veel vakantieplezier te beleven: Waterskiën, zandsurfen, het Dubai Shopping Festival, jeep- of kameelsafari, golfen, Dubailand, luxe hotels en het sprookje van 1001 nights, er zijn tal van mogelijkheden in Dubai.

Inschrijving 10 km van Dubai

Loopreizen.be biedt een arrangement aan, waarbij een gegarandeerd startbewijs, vlucht en overnachtingen zijn inbegrepen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om als supporter mee te reizen. Zowel deelnemer als supporter kunnen deze 10 km door het prachtige Dubai ervaren. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld tijdens het verblijf in Dubai, zodat de sporter zich voor 100% kan focussen. Daarnaast bent u deel van een groep hardlopers, waarbij de sfeer altijd goed is.

 

Arrangement Details

Meer of minder dagen is optioneel!

**Ook vluchten vanuit Nederland mogelijk, prijs op aanvraag**

Dag 1: U vertrekt op: woensdag 23-01-2019
Vlucht Brussel-Zurich-Dubai met Swiss (10:00-11:15/12:25-21:30) en op eigen gelegenheid naar hotel Citymax Al Barsha (***)

Dag 2:
U heeft deze dag ter vrije besteding en kunt bijvoorbeeld gaan shoppen in de diverse luxe winkelcentra. Deze dag dient u ook het startnummer op te halen.

Dag 3:
De dag van de 10 km.

Dag 4:
Ter vrije besteding. U kunt gaan shoppen of een excursie maken.

Dag 5:
Ter vrije besteding. U kunt gaan shoppen of een excursie gaan maken. U kunt de gehele dag nog gebruik maken van het hotel. In de avond op eigen gelegenheid naar de luchthavem

Dag 6: U vertrekt op: maandag 28-01-2019
Terugvlucht Dubai-Zurich-Brussel met Swiss (02:15-06:25/07:35-09:00)

Warming up

Prijs

Prijs per supporter: € 790,00
Prijs per deelnemer: € 865,00 (prijs incl. startbewijs)

Wat is er incl / excl in het arrangement?

Inclusief:
* Retourvlucht Brussel-Zurich-Dubai met Swiss
* Alle luchthavenbelastingen.
* 20 kg ruimbagage pp
* 4 hotelovernachtingen + dagkamer in hotel Citymax Al Barsha.
* Dagelijks ontbijtbuffet
* Startbewijs (indien deelnemer).

Exclusief:
* Verzekeringen.
* Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.

Evenement details

Startdatum 25 januari 2019
Starttijd 07:15:00
Tijdslimiet 00:00:00
Tijdsregistratie Via Champions Chip
Parcoursbeschijving Hoofdzakelijk vlak. Wel dienen er een aantal bruggen te worden gepasseerd, waarvan er een aantal behoorlijk steil zijn.
Highlights De afwisseling in het parcours is fantastisch: het ene moment loopt u tussen de geweldige wolkenkrabbers en even later ziet u niets anders dan prachtige fonteinen en veel groen.
Weersomstandigheden De gemiddelde temperatuur is ongeveer 15 graden. Met een heerlijk zeebriesje zijn de omstandigheden ideaal om hard te lopen.
Verzorging Om de 5 KM zijn er stands met water, sportdrank, sponzen etc.
Herinnering Iedere deelnemer ontvangt een medaille, T-shirt en een certificaat.

Verblijf

  • Dubai 10 km accomodatie foto 1
    • Dubai 10 km accomodatie foto 1 groot
  • Dubai 10 km accomodatie foto 2
    • Dubai 10 km accomodatie foto 2 groot
  • Dubai 10 km accomodatie foto 3
    • Dubai 10 km accomodatie foto 3 groot

Citymax Al Barsha (***)

Het Citymax Hotel Al Barsha biedt moderne accommodaties tegenover het winkelcentrum Mall of the Emirates, één van de grootste winkelcentra ter wereld. Het Jumeirah Beach Park ligt op 12 km afstand. Er is gratis WiFi beschikbaar in het hele hotel.

De kamers van Citymax Hotel Al Barsha zijn voorzien van chique meubilair. Ze beschikken over een moderne inrichting en een 32" lcd-tv.

Het Citymax Hotel Al Barsha heeft een bar & grill, een loungebar en een eigen koffiebar.

U kunt genieten van een verfrissende duik in het buitenzwembad en het Citymax heeft ook een goed uitgerust fitnesscentrum.

De vrije zone Jebel Ali en andere winkelgebieden vindt u op een klein stukje rijden van het Citymax. Het hotel is goed bereikbaar met de metro, bussen en taxi's van Dubai.

Het Citymax Hotel Al Barsha bevindt zich op minder dan 25 minuten rijden van de luchthaven van Dubai. Er is gratis parkeergelegenheid

Hey!

Let op!

De inschrijving sluit op 25 november 2018